hits

krisen er over

00:24, 14.02.2018 i blogg

SOS. eller, ikke nå lenger da. men her i huset har vi hatt ei skikkelig SOS-uke. magnus feira bursdagen sin tre dager til ende forrige helg, før det på mandag var bråstopp. det var skikkelig stopp. men det kommer vi tilbake til litt senere. 

bursdagsfest for treåring innebærer kvalme mengder pølse, kaker, gele og brus. kaken i år ble en brannbil, og den krevde en stk mamma, en stk gudmor, en stk pappa og et par flasker vin. kaka ble egentlig veldig fin den! syns den ikke ble spist opp. nok en gang bommet vi på mengde, men det er liksom sånn vi gjør.

på mandagen skulle vi feire ordentlig barnebursdag, og det ble det også. kake og dansing, og kaptein sabeltann og herjing og alt mulig. helt til det sa stopp. magnus spydde på puslespillet han puslet, og gjestene var dratt på ett minutt.  kjente at han kokte, målte feber, megafeber. oj, prikker i ansiktet? vi øynet håpet om vannkopper. 

teknisk sett hadde magnus vannkopper i noen dager. før vi fant ut at det var munn, hånd og fotsyke. hele barnehagen var utslått. magnus bestemte seg for å smitte pappaen sin som ble angrepet av megahøy feber og var totalt ute av spill i flere døgn. dette passet særdeles dårlig da magnus var på bedringes vei, og mamsen var totalt ødelagt og utslitt etter mange dager som sykesøster for ikke bare en, men to. jeg trodde faktisk at det skulle klikke for meg. på ekte!!!

stakkars oss.

gutta ble tatt godt vare på, og fikk servert alle måltider i sofaen. 

krisen er nå heldigvis avverget, og både pål og magnus har vært på jobb / i barnehage i dag. jeg har vært alene hjemme og ryddet i klesskapet. ble jo nesten terapi etter en uke med slit. å få være alene noen timer i dag gjorde underverker, og det var skikkelig godt å få guttene mine hjem igjen på ettermiddagen. er jo glad i dem selv om prøver å forpeste huset. heldigvis hadde jeg hatt denne barnesykdommen før, så jeg slapp unna. eller... slapp unna.. vel..

14.02.2018, 00:24 · blogg · (0)

Skriv en kommentar


mitt navn er julie amundsen, og jeg skriver bloggen heymoon.blogg.no.
jeg er 20 år, studerer engelsk og statsvitenskap og bor i bodø sammen med pinnen i mitt liv (pål) og katten vår wilma.