hits

ufullendte historier fra london ; en reisereportasje - del èn

01:21, 13.08.2017 i reisereportasje

ah! nesten en måned siden vi kom hjem fra london. jeg hadde som ALLTID store, gode planer om å blogge mens vi var på ferie, men jeg tror faktisk ikke vi var innom hotellet mer enn 8 timer om gangen, og da sov vi og dusja og sminka meg og sånt. har aldri vært på en ferie som har slått meg så ut før altså. vi gikk og gikk og gikk, og gikk litt til. lå på rundt 30.000 skritt om dagen og drakk alt for lite. men åh, det var helt fantastisk å være tilbake i verdens beste by <3 har allerede begynt å planlegge neste tur til de britiske øyer, men det blir ikke med pål og vi skal faktisk ikke til london heller! nå kan dere lure, heeheehe #mars18

men først - tre dager i verdens fineeeeste by! i hele verden!!! 

vi startet reisen med å ta flytoget til gardermoen. vel fremme der bruker vi en FORMUE på helt oki mat fra jamie olivers restaurant. og da mener jeg helt ok. nutn more liksom. 

pål koser seg med helt oki mat. 

etter å ha blakket oss på pasta og to øl stakk vi på taxfree og fast forward, fremme på gatwick og sånt. vi juksa litt og tok et tog vi egentlig ikke hadde betalt billett til, men var samme selskap i det minste. gikk egentlig helt fint til vi skulle bippe oss ut av stasjonen.. ingen av oss hadde vel tenkt på at vi måtte scanne billetten på tur ut også! med hjertet i halsen prøvde jeg billetten i maskinen og har du sett på fanden, den gikk gjennom. så da sprang vi til hotellet, sånn på ekte. 

tada! vi fikk sjekket inn på Hilton og fikk sjabba litt med Pär som var fra Arvidsjaur  og syns det var så gøy at vi var nordmenn at vi fikk gratis frokost hele oppholdet. tommel opp for Pär! hotellet var veldig, veldig fint. om litt for fint for oss, og litt stivt. følte ikke det var helt verdt å bruke 7000 kroner på tre netter siden vi knapt var innom der. men beliggenheten, senga og hele greia var jo dritbra altså. bare vi som kanskje ikke behøvde et slikt hotell.. hehehe.

vi stakk ut etter å ha fresha oss opp litt (litt deo .. gammel svette blir som ny???) . sprang inn på marks &spencer og kjøpte oss burrito og noe å drikke. måtte ha litt påfyll etter reisen vettø. 

benken vår rett bak tate! 

og her startet traskingen... vi gikk til st. pauls, og målet der var å sjekke ut one new change sin utsiktsplattform på taket av kjøpesenteret. 

vel fremme på one new change krangla vi oss opp til toppen med heisen. som nevnt før så er britene sykt gode på å gå ut etter jobb. og der står de med en øl i hånda, dødslenge. alle står. hvorfor. uansett, vi kom oss opp, og tok ca ett bilde av utsikta. av en eller annen grunn var det viktigere for meg å få nytt profilbilde??? fiksa det da. 

( husk å like bildet på facebook). så der stod jeg med grått, lilla, gult, brunt og litt blondt hår. for en failure på hårfronten ass. er litt bedre nå!! 

vi sa oss ferdige ganske fort oppå taket der, så sjuuukt mye folk. og da var det ikke turistene jeg snakker om. folka som stod og drakk øl. de bråka, masse. så vi gikk. og vi gikk... til the barbican! var litt usikker på hva det egentlig var for noe, men hadde sett masse fine bilder på insta og blogger og sånt, så jeg tvang med meg pål. det er visst et kultursenter? og det bor en drøss med folk der??? jeg kunne bodd der. var ganske kult!

det kuleste med hele barbican vat at man kunne gå i evigheten og forbi. for hver nye vei vi tok kom vi til en ny plass med minst to kryss vi kunne velge hvor vi skulle gå videre. brukte laaang tid der, bare kikka oss rundt. de hadde jo alt! kirke, tennisbane og svømmebasseng for å nevne noe. sykt kult! neste gang vi skal til london må vi innom den botaniske hagen som er der, den var seffff stengt da vi var innom. 

vi leita oss frem til nærmeste tubestopp som viste seg å være moorgate. herifra toget vi til oxford street, måtte jo shoppe litte. jeg frøys til is på primark og klarte ikke å kjøpe noe som helst. et par kjoler som var dritstygge, en thigts og en jakke jeg leverte tilbake dagen etter. dårlig første shoppedag! kan være at jeg at jeg var litt (megastressa). vi skulle jo liksom rekke å spise middag oppi alt det her også! stressa til tottenham courtroad og tok tuben til st.pauls før vi løp over millennium bridge og tilbake til hotellet. svett og jævlig kom vi oss endelig på rommet etter å ha passert fjorten overhyggelige folk i dress i lobbyen som MÅTTE smalltalke med oss, haha. syns å huske at jeg bytta klær, håper det iallefall. 

vi gikk til wahaca for å spise middag.. klokka 2230! haha. dødsgod meksikansk mat, billig var det også. vi trodde vi var megaseint ute, men det ramla folk inn for å spise helt til klokka 23.00 altså, og folk drakk masse øl. men her satt de fleste. 

her tar dagen vår slutt egentlig. vi gikk tilbake til hotellet og kjøpe dessert på tesco. mener det var skumboller? pål  sin store favoritt! 

 

13.08.2017, 01:21 · reisereportasje · (1)

Han trøtte hunken på bilde #1

27.09.2017 kl.22:37

Når kommer del to da?

Skriv en kommentar


mitt navn er julie amundsen, og jeg skriver bloggen heymoon.blogg.no.
jeg er 20 år, studerer engelsk og statsvitenskap og bor i bodø sammen med pinnen i mitt liv (pål) og katten vår wilma.