47 dager

23:59, 19.03.2017 i reiser

overskriften sier det egentlig ganske bra. det er 47 dager til vi drar på årets første ferie! i tidligere år har vi allerede vært på ferie, eller den har vært veldig nært forestående, men i år blir det altså ikke før i mai. da er det klart for blåtur (ja, bare la "destination unknown" ta over inne i hodet ditt nå. det har den gjort hos meg)! pål fikk plutselig en god ide da vi surfa facebook sammen for ei ganske lang stund siden. en venn av meg hadde møtt opp på flyplassen sammen med kjæresten og fikk avslørt hvor de skulle på ferie; der og da. og vipps var ideen født. og med alle cashpointsene jeg vant i november ble det bare velstand med tanke på hele prosjektet. 


(illustrerer det hele med et bilde av meg på støtt tatt i fjor. sjekk mygghatten!!!)

pål har virkelig stått på når det gjelder dette prosjektet. han har surfa inkognito over lengre tid, og funnet by og hotell helt alene. eller, det med hotellet stemmer ikke helt. han lagret bilder fra tre forskjellige hoteller og viste meg, og lot meg velge det jeg likte best. tror jeg valgte et bra et, det hadde iallefall rosa vegger på det ene rommet! det kan bli bra ass. pål er veldig hemmelighetsfull, selvfølgelig, og det er veldig, veldig bra. for jeg er utrolig nysgjerrig, og maser og spør om destinasjonen. har fått vite ca temperatur når vi skal dit, vet at de ikke har primark!. det er nok sikkert ganske enkelt å finne ut hvor det er med denne informasjonen, men jeg velger å la være å søke rundt. for jeg vil jo bli overrasket! 

planen er at jeg skal komme meg helt frem til gaten på gardermoen uten at jeg vet hvor vi skal. det kuleste hadde vært å få kommet ombord på flyet uten at det ble avslørt, men det krever jo at pål må SNAKKE med fremmede mennesker som står i skranken der vi går ombord. (for å fortelle at det er en grunn til at jeg har et skjerf foran øynene og headset på). det tror jeg vi kan se langt etter, så frem til gaten er vel det vi må basere oss på. 

pål er jo rimelig søt da. han har virkelig lagt sjela si i dette arbeidet, og har planlagt å lage et detaljert infoskriv som jeg skal få når vi har kommet oss ombord i flyet. til dette formålet har han tilogmed bestilt seil og voks på ebay, slik at han kan forsegle brevet. altså, hallo. dedikert ellah? 


med sin egen bokstav på seilet.. storkar han der!

det er altså 47 dager igjen, og tiden går så saaaaakte. vet liksom ikke helt hva jeg skal finne på mens jeg venter. jobbe, studere og slanke meg tenker jeg,

 

19.03.2017, 23:59 · reiser · (1)

isabel

15.04.2017 kl.17:49

åååh, så fint gjort av han!! kult med segl, haha. skal det være så skal det være!!

Skriv en kommentar


mitt navn er julie amundsen, og jeg skriver bloggen heymoon.blogg.no.
jeg er 20 år, studerer engelsk og statsvitenskap og bor i bodø sammen med pinnen i mitt liv (pål) og katten vår wilma.


hits