om den gangen vi hadde gullhår i ræva

23:27, 20.02.2017 i reiser

i november arrangerte norwegian en instagram-konkurranse der man kunne vinne cashpoints. dette syns jo både jeg og pål var utrolig kult, men pål mente at vi ikke hadde sjans... hele greia gikk ut på å finne ting i byen sin som lignet på bokstaver, ta bilde av dette, og sette disse bildene sammen slik at de dannet en flyplasskode. de to første byene ut var bodø og bergen, og flyplasskodene var LGW, OSL og LPA. LGW og OSL var verdt 5000 cashpoints, og LPA var verdt 10.000. jeg vet ikke hva som skjedde i hodet mitt, men jeg tenkte at jeg bare kunne delta på en flyplasskode med instaprofilen min, så vi lagde en til pål slik at vi kunne delta med to flyplasskoder.  jeg lagde LGW, men ble underkjent pga G'en var en ekte G.jeg fikk også ansvaret for å lage flyplasskoden til pål sin instagramprofil, og gikk for OSL, siden jeg regnet med at alle andre kom til å gønne på med LPA som var verdt mye mer. ble ganske fornøyd da! 


seee! OSL min vant 5000 cashpoints!!!! såå lykkelig! men også sur. for vinneren av LPA hadde lagt ut bildene sine nesten 12 timer etter fristen gikk ut... så da sutret jeg til norwegian fordi jeg er en dårllig taper og fikk 500 cashpoints i trøstepremie, noe jeg overhodet ikke fortjente. men sa ikke nei liksom, penger er penger! 

uken etter var konkurransen flyttet til tromsø og stavanger, og tilfeldig nok var pål i tromsø de akutelle dagene, og tok bildene selv denne gangen. ble ikke noen gevinst desverre, føler jeg kan skylde på at pål var full og fyllesyk da han tok bildene. jobbgreier du liksom.... neida, pål var flink <3

neste uke var konkurransen flyttet til oslo og trondheim, og hvem skulle på helgebesøk til mamma denne helgen? jo, jeg og magnus. så da måtte man jo bare delta der også da. hadde ikke helt troen, oslo er er en stor by med mange innbyggere, og sinnsykt mange bidrag.  jeg og magnus koste oss på helgebesøk, og på søndagen dro vi til gardermoen. og mens vi var sinte og slitne fordi flyet var over en time forsinka, fikk jeg et varsel fra instagram...altså, whaaaat. iløpet av tre uker vant vi 15.000 cashpoints fra norwegian!!! 15.000 kroner til flybilletter!!! æææh!! DET er ganske awesome. vi heiv oss rundt nesten med en gang og bestilte flybilletter i alle retninger. nå har vi 1000 cashpoints igjen, og de tenkte jeg å spare til husmorferie en vakker dag. uansett, dette er hva du får for 15.000 cashpoints;

t/r bodø - oslo i mars- meg og magnus

t/r bodø - oslo i mai - meg, pål og magnus

t/r hemmelig destinasjon i mai - meg og pål (jeg skal på blåtur! aner ingenting, er selvfølgelig stressa)

t/r bodø - oslo i juli - meg, pål og magnus

t/r oslo - london i juli - meg og pål

 

vi kunne selvfølgelig fått det billigere, men vi reiser midt i fellesferien og da blir det bare sånn. men ååh, så digg at vi slipper å betale for alle disse turene. det ga oss mer penger til hotell både her og der, men det skal jeg skrive om senere. måtte bare skryte av meg selv, konkurransekvinnen B-) 

 

#norwegian #gullhår 


 

20.02.2017, 23:27 · reiser · (2)

Victoria Larsen

21.02.2017 kl.00:01

Følger deg på instagram :)

isabel

11.03.2017 kl.23:10

herregud så kult, grattis!! spennende med hemmelig reiserute :))

Skriv en kommentar


mitt navn er julie amundsen, og jeg skriver bloggen heymoon.blogg.no.
jeg er 20 år, studerer engelsk og statsvitenskap og bor i bodø sammen med pinnen i mitt liv (pål) og katten vår wilma.


hits