sjarmerende edinburgh ; en reisereportasje - hotellet

23:10, 11.10.2016 i reisereportasje

hola, hello og alt det der. vi har nå vært hjemme i norge igjen ei gooood uke og sånt, så da er det vel på tide at jeg skriver litt reportasjer. starter med det aller enkleste ; hotellet. vi bodde på princes street suites, perfekt beliggenhet i østenden av princes street. shopping i umiddelbar nærhet, masse restauranter i området, og en del matbuikker. for å si det sånn, så bodde vi midt i smørøyet! prisen er ganske stiv, men det er verdt det! 

fasaden er ganske anonym, og vi var ikke helt sikre på hva vi skulle forvente. har vært masse inne på tripadvisor, men det var ingen som hadde lagt ut bilder fra akkurat den type leilighet som vi skulle ha. så man kan jo si det sånn at vi forventet et rottereir (bedre å være pessimist osv).dette synet møtte oss. oh fuck tenkte vi. opp her skal vi med vogn, to kofferter og hele sulamitten. det gikk greit altså. var bare fryktelig overveldene da vi ankom klokka 22 på en tirsdags kveld.


gangen var romslig. det er digg når man har med vogn. døren til venstre der ledet til et rom med stykebrett. der inne plasserte vi prampacken så var den ute av veien. videre til venstre finner man en liten gang med to dører. en leder til badet, og den andre fører inn til soverommet.
beklager horribelt dårlige bilder. jeg kjappet meg egentlig bare å ta bildene slik at jeg slapp å rydde senere. badet var helt okei. litt slitt på benken ved vasken, men kun estetisk slitt. veldig grei størrelse, og magnus eeeelsker badekar! bada oppi der med badebomde omtent hver dag. 

såå beveger vi oss inn på soverommet. som selvfølgleig ikke hadde reiseseng klar, selv om vi hadde bedt om det da vi bestilte, og tre dager før i en mail. gikk ned i resepsjonen og damen bare "hæææææ". videre kunne hun fortelle at de ikke hadde madrass til sengen, og at de ikke hadde sengetøy eller pute/dyne. senga kom opp en time senere omtrent, og var altså en helt plain reiseseng. flaks at det var så mye dilldall på sengene som vi fikk bretta og lagt under lakenet i senga, så magnus fikk jo en slags madrass. flaks var det også at jeg hadde med ekstra pledd til han, sånn at han fikk seg dyne.. ikke veldig fornøyd med det der altså. men soverommet! omg! og den senga. vil tilbake . (magnus sov også hele natta der. enda en grunn til å ønske seg tilbake)
litt dårlige bilder av rommet, men det er altså en hel rekke med skap til venstre for der jeg står. der fikk jeg plass til koffertene osv. veldig romslig! eneste minuset er at vinduet går rett ut i princes street. vi bodde ganske langt opp da, så var ikke noe særlig med bråk der. 

så ankommer me stova.  og omg for ei stove.
ooog kjøkkenetog der stod den, i all sin prakt. som en gudegave til småbarnsforeldre: vaskemaskinen. 

kjøkkenet var godt utstyrt, med stort kjøleskap (som vi som alltid forlot halvfullt) og egen fryser. var stekeovn og stekeplater, mikro, oppvaskmaskin, vannkoker, ja , det du trenger. meget fornøyd! stua var gigantisk, med to svære sofaer og egen spisestue. for å si det sånn; tror nesten denne leiligheten er større enn vår.... magnus digga å være på ferie, for han fikk spise shortbread og se på barnetv hver morgen.magnus var forøvrig også veldig fornøyd med hva som befant seg rett utenfor vinduene...


OJ, BUSS! SE MAMMA, BUSS!!!

alt i alt. strålende fornøyd med hotellet. gir det en 4,5 av 6. mest fordi vi ikke fikk skikkelig seng til magnus, og at det ikke var opplyst om noen plass. den siste halve trekker jeg for den jævla trappa opp til rommet (altså, det gikk heis til etasjen vår, men trapp opp til rommet) 


 

11.10.2016, 23:10 · reisereportasje · (0)

Skriv en kommentar


mitt navn er julie amundsen, og jeg skriver bloggen heymoon.blogg.no.
jeg er 20 år, studerer engelsk og statsvitenskap og bor i bodø sammen med pinnen i mitt liv (pål) og katten vår wilma.


hits