dagens ord: dritsliten

00:50, 28.09.2016 i reiser

vi har endelig kommet oss frem til Edinburgh! hipp hurra. sinnsykt deilig å kunne synke ned i sofaen i den svære leiligheten vi bor i. drikker tilogmed cola, men det er fordi de egentlig ikke har Pepsi max andre steder enn i Norge... reisen hit gikk så som så. Magnus nekta å sove på flyet til Edinburgh.  eller, det er ikke helt sant, for han sovna fem minutter før landing og snorka på skulderen min til vi gikk gjennom passkontrollen. jaja, sovner vel i vogna på trammen.  nei, det gjorde han ikke heheeh. man kan jo si at både foreldre og barn var utslitt da vi endelig kunne gå av trammen.

stoppa innom KFC og kjøpte litt mat.. #feit. hotellet hadde selvfølgelig ikke satt inn babyseng, enda vi hadde sendt mail og bedt om det. fikk også beskjed om at det ikke fulgte med madrass eller dyne, så det måtte vi ordne selv. tror og håper at de fikk litt dårlig samvittighet etter å ha brukt 30 min på å levere en "naken"  reiseseng til rommet vårt..  sa de skulle fikse i morgen da, så får vi se da. vi gjorde nå det beste ut av det med litt tepper og sånt under lakenet , og Magnus sover faktisk! han var så trøtt at han ikke protesterte i det hele tatt.

Nå sitter jeg og Pål i hver vår sofa i denne gigantiske leiligheten. bilder og sånt kommer snarlig! nå skal vi legge oss.

28.09.2016, 00:50 reiser (1)

Anne Grethe

02.10.2016 kl.20:19

Og n har dere kanskje kommet hjem igjen? Gleder meg til flere reisebrev fra Edinburgh! :)

Skriv en kommentar


mitt navn er julie amundsen, og jeg skriver bloggen heymoon.blogg.no.
jeg er 20 r, studerer engelsk og statsvitenskap og bor i bod sammen med pinnen i mitt liv (pl) og katten vr wilma.


hits