tilbake til berlin; en reisereportasje - hotellet

23:12, 07.09.2016 i reisereportasje

vi bodde på SANA berlin hotel, og trivdes med det. hotellet ligger omtrent 10 minutter å gå fra zoologiske have, og sju minutter fra KaDeWe. ved begge ender finner man togstasjoner med både S-bahn og U-bahn. vi leide to-roms leilighet, med utstyrt kjøkken og vaskemaskin. å ha vaskemaskin var awesome for å si det mildt! en nødvendighet når man reiser med barn vil jeg si.

så;

stue(magnus tok seg en støyt) veldig grei stue. ok plass, fikk vogna til magnus mellom bokhylla og sofaen. masse lagringsplass i nevnte bokhylle, og kjekt med tv. litt lite lyskilder hvis jeg skal klage. magnus digga den runde lyskula, og jeg var helt sikker på at den kom til å knuse. (den gjorde ikke det)

kjøkken


kjøkkenet var helt ok, intet mer, intet mindre. det var veldig lite kjøkkenutstyr der, og kun en kjele og en stekepanne. vi som hadde planagt diverse fancy middager måtte bare legge den planen på is. vannkoker var bra, for da fikk vi varmet vann til magnus til grøt. ellers er det ikke mye å si om kjøkkenet. grei plass i kjøleskapet da! og den ene dagen vi glemte å vaske opp hadde housekeeping gjort det. hehehe.
bad


(rett bak døra der finner man vaskemasking og tørketrommel - megapraktisk!) badet var stort og veldig praktisk utformet. magnus bada hver dag, og kosa seg masse. hadde med oppblåsbar stellematte til magnus som vi plasserte nedenfor badekaret. fungerte utmerket!

soverom


grei plass på soverommet. var akkurat plass til reisesenga mellom senga og skapet, så vi brukte ikke skapet noe særlig. fikk uansett plass til koffertene på gulvet under tven! senga var hard, men jeg tror nesten det er sånn tyskerne liker det. for forrige gang vi var i berlin var også hotellsenga hard. kanskje vi bare er dårlige til å velge riktige senger!

 

alt i alt, veldig fornøyd. hotellet ligger i et rolig strøk, med en netto bare tre-fire minutter unna. tok som nevnt ikke lang tid å komme seg til togene heller. ligger ikke så alt for langt unna der vi bodde sist, og jeg anbefaler virkelig området! kurfurstendamm er like om hjørnet.

 

#reisemedbarn #berlin #sanaberlinhotel

 

07.09.2016, 23:12 · reisereportasje · (0)

Skriv en kommentar


mitt navn er julie amundsen, og jeg skriver bloggen heymoon.blogg.no.
jeg er 20 år, studerer engelsk og statsvitenskap og bor i bodø sammen med pinnen i mitt liv (pål) og katten vår wilma.


hits