aper og løver, magnus er en røver (tilbake til berlin; en reisereportasje - del 2 )

22:32, 19.04.2016 i reisereportasje

for en fatal tittel på et innlegg. det er jo helt jævlig.

magnus sov ikke noe særlig bra i natt heller. tror det kommer av at vi nå er i berlin, og han dermed er gira på byen. (lager meg egentlig bare en grunn her, for unger som ikke sover er det veeeerste). han sov litt lengre i dag da, men klokken 08 var sovingen over, og dagen i gang. prøvde å bestikke han med litt dubbet bernt & erling, men det dreit han i. klatra heller tilbake i reisesengen liksom.. lurer på når han skal begynne å like tv og sånt. gleder meg til den dagen.

vi spiste frokost i en fei, og kledde på oss jakker og sko (fordi det blåser her. masse. nesten like ille som bodø jo!), og satte kursen mot dyrehagen. der var det kø.og en stor, hvit varebil som luktet kloakk.

inne i dyrehagen var det selvfølgelig masse dyr!! magnus digga noen, men ikke alle. det han kanskje syns var mest kult var å klatre på gjerdene.


vinker til apekattene


ble lei av apekattene. (den ene apekatten hadde forresten en formidabel ståtiss som han mer enn villig viste frem. har bilde av hele apa, men det egner seg kanskje ikke på nett).


ble trøtt og tok seg en dupp. skulle ønske jeg tracka all gåingen i dag på endomondo. hadde sikkert fått to mil (er ikke bitter på grunn av at jeg taper konkurransen altså... bare litt... )


sjabber litt med sjøløvene. den ene ble skikkelig gira da magnus kom og så på dem, og viste seg frem med triks og roping. magnus syns det var driiitgøy.


roper.


geipunge. tenk å ødelegge et potensielt profilbilde! (har ikke bytta siden mars 2015, må ha nytt )

etter vi var ferdige i dyrehagen (var der i nesten fem timer...) dro vi til alexanderplatz og til lush. mmm lush! og primark... prrriiimark... magnus sov seg gjennom primark, og lush var kjapt unnagjort siden jeg visste hva jeg skulle ha. tror jeg må tilbake til primark da, for jeg kjøpte meg bare to kjoler og 10 par sokker i dag. hva er det liksom.


lush! magnus brukte opp badebomba jeg kjøpte, men jeg kan melde om at den inneholdt gull. i store mengder. #glitrendebarn

imorgen skal vi sjekke ut kiezkind og biomarkt! gleder meg, selv om beina sier neeeei.


#berlin #lush #reisemedbarn
 

19.04.2016, 22:32 · reisereportasje · (1)

Maria Helen

19.04.2016 kl.23:24

Hvorfor har du ikke likerknapp??

Jeg er herved fast følger. Forøvrig den første og eneste bloggen jeg finner interessant 👍🏻

Skriv en kommentar


mitt navn er julie amundsen, og jeg skriver bloggen heymoon.blogg.no.
jeg er 20 år, studerer engelsk og statsvitenskap og bor i bodø sammen med pinnen i mitt liv (pål) og katten vår wilma.


hits