dagens ord: sliten (tilbake til berlin; en reiseportasje - del 1 )

20:39, 18.04.2016 i reisereportasje

helå, og heisann fra berlin. endelig har vi kommet oss frem og på plass! vi startet dagen allerede klokka 06.45 i dag, og jeg tror det er fordi magnus hadde reisefeber. reisen i dag varte sjukt lenge siden vi tok toget fra røyken til oslo s, byttet der til flytoget, fløy til berlin, og deretter tok toget til byen. vi er så slitne alle mann at vi egentlig bare vil dø på sofaen. magnus sover heldigvis, og vi skal sikkert legge oss snart selv. haha. men først skal pål på butikken og handle litt stæsj som vi trenger her.


(bilde fra dagens middag. vi var alle skjønt enige om at vi ikke gadd å lage noe i dag. magnus spiste selvfølgelig ikke KFC til middag, men et middagsglass med skinke og nudler. tror han likte pommes frittes best da, desverre)
 

turen i dag gikk veldig bra altså! magnus var tålmodig helt til vi kom på flytoget, og da ble han sur fordi han ikke kunne gå dit han ville. meget motvillig ble han plassert i ergobabyen og bært opp i avgangshallen hvor han endelig slapp fri fra mors varme mage. han sprang og tulla, og pål ble skikkelig svett av å løpe etter han. på flyplassen tok han seg en dupp, og plutselig var vi i lufta! han var i storform på flyet, tulla og tøysa, kikka i bok, kikka i blader, titta ut av vinduet,.

deretter spistehan  banan, spiste flerkornspinner, spiste smootiebiter, spiste...alt...... og da det var ganske heftig turbulens mot slutten av turen så gikk det slik det bare kan gå. magnus spydde på seg selv og pål. kuuult. rett etter landing heldigvis. så vi var sist av flyet omtrent, bortsett fra noen asylsøkere som ble sendt tilbake. vi var faktisk så trege av flyet at flyvertinnen sa "you have to wait for the police to arrive" da vi skulle gå av. men vi fikk dra altså.

videre skulle det vise seg at det ble litt knøvling med billettautomatene, igjen. vi hadde heldigvis lært fra sist gang, at man ikke tar med seg 50-sedler til berlin. vi hadde med oss 20-sedler, og alt gikk fint. fant tilogmed direktetog til zoologiske hage, det gjorde vi (pål) ikke sist. det kan du forresten lese mer om her! lol, linker til gamle innlegg...


(her er sovende magnus, og sliten pål på toget fra flyplassen. vilket lux! sitteplass hele veien, direktetog og plass til bagasjen. det var forøvrig fantastisk å pakke ut vogna fra prampacken og legge den bort. tar jo så mye plass!)
 

morgendagen blir morsom for magnus, tror vi iallefall. planen er en tur i dyrehagen, så lenge været tillater det. er meldt tolv grader og sol, så burde ikke være så verst. er sjeleglad for at mamma sydde dobbel fleecepose til magnus, for det var ikke særlig varmt i dag da vi ankom! brr. nesten som i norge.. nei, får håpe det blir bedre i morgen :D  (p.s. jeg snapper sykt mye. synes at alle burde følge meg!! juliea182 heter jeg på snap. legg meg til! ) 

#berlin #reise #reisemedbarn

18.04.2016, 20:39 · reisereportasje · (10)

Erle

18.04.2016 kl.20:53

Åå Berlin er en fin by! Kos dere masse

julie amundsen agger

18.04.2016 kl.21:19

Erle:

takk! det tror jeg vi skal klare! :D

Anne Grethe

18.04.2016 kl.21:01

Vel fremme! Kos dere i Berlin! :)

julie amundsen agger

18.04.2016 kl.21:19

Anne Grethe:
ja, endelig. takk for det! vi koser oss masse! : ) selv om vi er slitne.

Maria Helen

18.04.2016 kl.21:05

👏🏻👏🏻👏🏻

julie amundsen agger

18.04.2016 kl.21:19

Maria Helen:

:D :D :D

Siv Amundsen

18.04.2016 kl.21:11

Superflinke Magnus. Kos dere masse og hold han unna løvan i dyrehagen :)

julie amundsen agger

18.04.2016 kl.21:20

Siv Amundsen:

skal prøve på det! :)

Grete Milene

18.04.2016 kl.21:52

ååå, e blir så stolt av magga når han tar alt så sjukt kult og chill! mange sussa sendes te dåkk, kos dåkk massse <3<3 MUCHO LOVE

julie amundsen agger

19.04.2016 kl.21:44

Grete Milene:

det er jo fordi han er kul og vhill! tusen susser tilbake til gudmor <3

Skriv en kommentar


mitt navn er julie amundsen, og jeg skriver bloggen heymoon.blogg.no.
jeg er 20 år, studerer engelsk og statsvitenskap og bor i bodø sammen med pinnen i mitt liv (pål) og katten vår wilma.


hits