99 luftballons

20:51, 10.01.2016 i reiser

neida, skal ikke skrive om ballonger. skal heller ikke skrive om krig og fred og sånt, jeg skal enkelt og greit bare meddele at det er 99 dager igjen til vi drar til berlin. det er jo ikke sååååå lenge. god tid til å planlegge!


det er så mye jeg vil se og gjøre denne gangen i berlin. sist shoppa vi jo nesten bare, og traska rundt i byen. blir jo selvfølgelig litt annerledes med en ettåring på slep, (eller, vi slepes vel etter han) og et helt annet tempo. må bare følge hans ønsker tror jeg, så går det nok bra. har forresten bestilt en barnesele på ebay. spent på den ass, men ifølge produktbildet skal den se omtrent sånn her ut:


( er seff flaggermusa vi har bestilt. og hallo, jeg tror vi er nødt til å ha en sånn. magnus vil aldri stå stille, og i en svær by.... så må man ha kontroll!)

et bilde av magnus i disse dager ser forresten omtrent sånn her ut:etter litt googling finner man jo fort ut at berlin er en veldig barnevennlig by, og det er jo kjekt å vite! har sett Vilde sin video fra berlin hundre ganger, og gleder meg bare enda mer til å dra. vi skal jo ha leilighet, så vi kan lage en del mat selv. da passer det jo bra at hotellet ligger rett ved KaDeWe! sist vi var i berlin sikla vi på all den digge osten og de freshe kjøttstykkene oppe i gourmetavdelingen, denne gangen kan vi kjøpe det og tilberede i leiligheten! det blir awesome ass.

10.01.2016, 20:51 · reiser · (0)

Skriv en kommentar


mitt navn er julie amundsen, og jeg skriver bloggen heymoon.blogg.no.
jeg er 20 år, studerer engelsk og statsvitenskap og bor i bodø sammen med pinnen i mitt liv (pål) og katten vår wilma.


hits