hits

london, selvfølgelig ; en reisereportasje - del fire og fem

14:01, 07.01.2016 i reisereportasje

den fjerde dagen i london så regnet det. om man kan si det slik. herreGUD som det regnet! og gud som vi hadde feilberegnet tidspunktet for ferien vår... bank holiday. vi hadde tenkt oss på natural history museum, men traff køen allerede i tunnellen bort fra tubestasjonen i kensington. såe vi bare... nei... vi sleit oss forbi folk i kø, i øsende regn. bort til en annen tubestasjon, som i følge pål lå "rett borti her". jeg var våt og kald og sulten og alt. men forslaget til hr. kjerpeseth gjorde meg glad. hvorfor ikke bruke denne regntunge dagen til å shoppe?! så vi hoppet på en tube til hammersmith og tok for oss primark der. mye mindre folk enn i central, og omtrent samme utvalget. veldig koselig plass egentlig! første gang vi har vært på et typisk kjøpesenter (utenom harrods og selfridges da). etter endt shopping dro vi bare tilbake til hotellet. vi verken orka eller gadd å finne på noe mer. vi dusjet og spiste lunsj på rommet. tror vi bare kjøpte salat og sånt på marks and spencer, og så på "gift wrapped" i senga.

middagen denne dagen var AWESOME! jeg hadde booka bord på aqua shard som ligger i 32 etasje på the shard. pål hadde jo hatt bursdag et par dager tidligere, så vi tok en deilig bursdagsmiddag der oppe. for en plass! og for en atmosfære! og fyfaen så underkledd vi var.... pål i joggesko, selv om han fikk streng beskjed om å ikke ha de på..... fikk tilsnakk av en sånn dørdude, om at med mindre vi hadde bestilt bord fikk vi ikke komme inn pga skoene til pål.. haha lol. heisen opp gikk dødsfort! og idet vi kom inn i restauranten kom en slesk franskmann og tok jakkene våre og fulgte oss til bordet. han var veldig opptatt av sin franske engelsk atte hjelp. forstod nesten ikke hva han sa... uaaaansett.


pål nyter ei brødblings på aqua shard


kan jo si det slik at det ikke sluttet å regne mens vi var på restauranten. du ser tower bridge i det fjerne, men guri så kjipt med det været! spesielt siden vi hadde vindusplass.


pål sin dessert. det var vaniljeis inni den kula! sjukt god!


min dessert. alt var søtt og digg, selv om det så ut som egg! custard cream <3


også letta været litt, og vi fikk se tower bridge på ekte! såå fin!

etter vi hadde spist tok vi igjen en liten spasertur langs southbank. visste dere at man kan ikke gå langs elva hele veien?? det er et lite parti der man må gå i ei gate bak elvebredden, så det var litt teit da. men der fant vi plutselig ut at vi hadde gått før, og ble enige om at det var litt koselig allikevel.


fra london bridge! (syns forøvrig det er dritmorsomt at SÅÅ mange tror at tower bridge er london bridge. haha)

vi avsluttet kvelden med å være skikkelig klissete! på milennium bridge!

Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset
den er garantert klippet ned nå, men det var veldig koselig. vi hang den opp, låste den, og kastet hver vår nøkkel ned i themsen. så kysset vi og gikk hjem! perfekt siste kveld i london <3
 

hjemreisedag

det er alltid så trist med hjemreisedager, og de blir så korte og teite. man har liksom litt tid til å gjøre noe, men ikke god nok til til å gjøre masse. vi gikk til london bridge tubestasjon, og spise på breakfast club, helt totalt nyåpnet. ok mat, kjedelig lokale. litt skuffa? hadde kanskje for store forventninger!

Processed with VSCOcam with f2 preset
(utrolig delikat bilde, i know!) spiste ikke opp alt engang. slike tykke pannekaker er sinnsykt mektige! men joda, var godt! angret litt på at jeg ikke bestile full english breakfast som pål gjorde. det va godt det!

 

etterpå gikk vi tilbake til hotellet, hentet koffertene våre og tok tuben til heathrow. trist og lei meg var jeg, for jeg visste det kom til å bli minst 1,5 år til jeg skulle tilbake,

 

er enda trist om noen lurer.

 

07.01.2016, 14:01 · reisereportasje · (0)

Skriv en kommentar


mitt navn er julie amundsen, og jeg skriver bloggen heymoon.blogg.no.
jeg er 20 år, studerer engelsk og statsvitenskap og bor i bodø sammen med pinnen i mitt liv (pål) og katten vår wilma.