en beslutning er tatt

18:05, 31.12.2015 i reiser

etter lang tids diskusjon der vi har hoppet mellom sikkert hundre byer, så har vi da endelig valgt feriemål for våren 2016! jeg og pål har jo reist mye og gjerne flere ganger i året, men etter at magnus kom inn i livene våre har det liksom ikke vært verken tid eller anledning... vi var en snartur i københavn i sommer, men det er jo nesten ikke utlandet. gikk egentlig veldig fint på den turen, vi tok danskebåten fra oslo til køben! og hadde bare noen timer i byen før vi dro hjem. (må skrive om dette en annen dag)

men tilbake til vårens reisemål. vi har vært der før, så sånn sett er det kanskje ikke det mest spennede stedet. vi hadde en del kriterier som skulle oppfylles, deriblandt god shopping, lush, ikke en alt for stor by, ok hotellpriser og MINDRE enn to timer på fly. magnus kan godt fly altså, men alt over en time er kjedelig. da holder han nesten på å krepere, og er ikke langt fra å kjede seg ihjel. og da må han nemlig rope. og skrike. og gnu.. frem til tidsgrensen nås så er han dritkul. han digger å se ut av vinduet!


(og se! HÅR! fortsatt ikke imponerende mye, men det er der!!!)


(morosamt! her hadde vi bare flydd i sånn 35 minutter)

ja, magnus er somregel veldig grei på fly. så 1t40 min burde gå fint.  kanskje på tide å få rabla ned hvor vi skal ellah?

 

BERLIN

 

yeah!!! gleder oss sinnsykt! det blir kanonbra. fikk ikke sett oss ferdig forrige gang vi var der, så dette må jo bare bli superbra! har bestilt oss leilighet på leilighetshotell, ellers hadde vi jo måtte ha vært stille og stumme etter klokka 19.30 hver kveld. nå har vi soverom og egen stue! og kjøkken! og det betyr jo at vi kan dra på KaDeWe og handle overprisa delikatessemat; og lage den på kjøkkenet i leiligheten. åååh som jeg gleder meg! bare 109 dager igjen...

har lest litt på bloggen til Jona   for hun har trossalt bodd i Berlin med barn! har fått plukka opp en del tips og triks, og mange gode anbefalinger om plasser å henge og steder man kan spise på. men serr, hvis det er noen som har forvilla seg inn hit og har vært i Berlin med ett-åring før, så fyr løs! er vi totally insane ellah? neida. joda. neida.... håper på et nytt bilde akkurat her ass, bare at magnus også skal få være med!

31.12.2015, 18:05 · reiser · (0)

Skriv en kommentar


mitt navn er julie amundsen, og jeg skriver bloggen heymoon.blogg.no.
jeg er 20 år, studerer engelsk og statsvitenskap og bor i bodø sammen med pinnen i mitt liv (pål) og katten vår wilma.


hits