hits

london, selvfølgelig ; en reisereportasje - del tre

23:53, 04.11.2015 i reisereportasje

den tredje dagen i london skulle vise seg å by på sinnsykt mye gåing. meneeh, begynner jo egentlig å bli vant til det. dagens første tubetur tok oss til hyde park corner, og vi begynte traskingen der.


vi skulle egentlig ikke gå så langt i parken, bare sjekke trøkket litt og ta livet med ro. nok en gang ble jeg lurt av kong pål. for parken var sinnsykt mye større enn jeg trodde. så, ja, vi gikk,  i en evighet. så kom vi til princess diana memorial fountain! og der var det superfint, og fullt av unger som leka i fontena. litt lengre opp i parken skulle det visstnok ligge en lekeplass også, så det kan vi skrive opp bak øret og huske på når vi skal ta med oss magnus til london.


det var syyykt mange folk i parken, ikke så rart med tanke på at det var søndag og fint vær. vi brøyta oss frem foran andre turister og lokalbefolkningen som spiste lunsj i gresset. jeg drømte om is, men pål ville som vanlig ikke ha... så jeg har da altså fortsatt ikke fått spise is på byferie! vil jo ha gelato med basilikumssmak som hjartesmil skriver så mye om. det høres bra SÅ godt ut, og jeg kan kjenne smaken i munenn, og den er gooood. iiiis, jeg vil ha iis... to is...

har jeg nevnt at hyde park er svært???? planen var som sagt egentlig å bare traske litt, men vi endte opp med å traske gjennom hele jævla parken. gikk forbi der politihestene bodde, og fantaserte om hvordan hyde park var i gamledager. etter langt om lenge kom vi til en litt mer åpen del av parken, og der var det masse benker. så der satt vi oss ei lita stund og hvilte bena, mens jeg gleder meg veeeldig til vi kom opp til marble arch. for marble arch = shopping!!! yiha!

før vi kom til marble arch måtte vi stikke nesa innom speakers corner. det var spesielle greier altså. folk som stod rundt om kring på kasser eller stiger, og som messet og preachet om helt banale ting. religion og politikk var gjennomgangstema, og tilskuerne hisset seg veldig opp. sykt kult, burde oppleves!


 

marble arch! vi kikket på archen og gikk over gata, for der lå nemlig mothercare. jeg brukte mange penger på fine klær til magnus <3 mothercare har utrolig mye fint, men nesten alt er i hvitt sååeee, passer best når babyene er skikkelige bebiser som bare ligger og sover og sånt... magnus slutta å være sånn bebis i midten av mai, men vi nøt det så lenge det varte.

uansett. vi shoppa masse! eller, jeg shoppa og pål fulgte etter. vi var innom en hel del forskjellige butikker på vår vei oppover oxford street, og stoppet innom meat liquor for å spise lunsj (har skrevet om plassen her )  etter å ha spist lunsj fortsatte vi shopping bonanza, og leita som faen etter lush. visste sånn ca hvor det skulle være, men vi rota oss inn i noen små sidegater og bare what, hvor er lush hen da.


(deeer var lush!!) jeg handla alt for mye og snakka med ei utrolig koselig dame, og det viste seg at hun var dama i dusjen på promovideoen til "grass"! og jeg bare "ehhee, den har jeg sett 100 ganger.." så ble det litt kleint og sånt, så vi gikk.


. trenger jeg å nevne at jeg var dritsliten?? nei, tror ikke det ass. vi forta oss på en tube, og dro tilbake til southwark. vel tilbake på hotellet fikk jeg dusja i verdens beste dusj! elsker den dusjen! også fikk jeg testa masse av de nye produktene jeg kjøpte på lush. elsker lush!! 

etter dusjing og lushing gikk vi ut for å spise på en av mine yndlingsrestauranter i london; nemlig the real greek south bank. omnom, gresk mat er himmelsk! vi kjøper alltid sånn mezes (peloponnese for two <3 ) som består av masse småretter som man deler. veldig godt, også er det så gøy å bare velge litt hit og dit, for det er slett ikke alle ordene man skjønner siden det står på gresk!


 

 mmmmmm, greeesk maaat...  jeg trenger en londontur snart.  vi avsluttet kvelden med å rusle langs elva og holde hender i londonmørket, superklissete men veldig koselig.

 

04.11.2015, 23:53 · reisereportasje · (0)

Skriv en kommentar


mitt navn er julie amundsen, og jeg skriver bloggen heymoon.blogg.no.
jeg er 20 år, studerer engelsk og statsvitenskap og bor i bodø sammen med pinnen i mitt liv (pål) og katten vår wilma.