dublin, mine damer og herrer; en reisereportasje

23:47, 19.08.2014 i reisereportasje

jeg tenkte jeg skulle prøve noe nytt denne ferien. nemlig å skrive litt etter hver dag vi har vært borte, og ikke bruke to-tre måneder på å fortelle om ferien vår. det var en utrolig lur plan, helt til vi fant ut at vi hadde glemt å kjøpe adapter slik at vi kunne bruke stikkontaktene her på hotellet. vi glemte det i dag også, så vi lader pcen på badet, og DET er jo ikke helt lov. uuuuuansett..

 

vi ankom dublin i går på formiddagen, sjekket inn på the morgan og ble til vår store fornøyelse oppgradert! hurra!! istedetfor et vanlig, kjedelig dobbeltrom fikk vi nå en suite, og det er jo supah nais.se så fint, a!!!

etter innsjekk osv var gjort spiste vi lunsj på verdens kjedeligste plass; hard rock cafe. den eneste grunnen til dette var at vi var supersultne og hotellet vårt deler bygg med hard rock. sååå, enkelt valg. videre tuslet vi over elva og fant fort penney's (primark), men der hadde de ikke noe fint egentlig. hallo, jeg klarte ikke shoppe der??? det er noe galt. tror det er fordi vi ikke er i london, og jeg ikke har funnet shoppetrusa enda. kommer seg nok, jeg lover. uansett, jeg kjøpte meg ei jakke da, men vet ikke om jeg liker den. glemte nemlig jakken min på flytoget til gardermoen, så måtte nesten ha en ny. utrolig at man aldri finner noe fint når man burde, men alltid når man ikke trenger det.  sykt kjipt. oh well. labbet videre nedover o'connel street og inn i henry street. der luktet vi oss frem til LUSH, og jeg fikk handlet meg shampoo, balsam, badebombe og godmother såpe. tok ikke storhandlingen der, det skal jeg gjøre i london tenker jeg... snaart.....

etter shopping på LUSH fant vi frem til jervis center, og rotet oss frem til mothercare. kjøpte to veldig fine bodyet med sauer på til lille bebissen i magen <3 (har kanskje glemt å fortelle det her på bloggen, vi skal ha baby i februar! hurra! uansett, truls og brita visste det jo fra før). nå var pål sykt lei av shopping, så vi gikk en liten runde i byen før vi svingte tilbake til hotellet.helååå!!

siden pål hadde bursdag (hurra <3) stakk vi på the church for å spise. the church er en ombygget kirke, som har bar nede og restaurant på galleriet. så gøy! og så sjukt høy lyd! var live band nede i baren, og noen folk som danset riverdance med sånne steppesko, så vi mista jo hørselen et par ganger i løpet av de tre timene vi satt der. jeg spiste vegetarpai med masse gulrot og tomat, og pål spiste lam med fløtepoteter. til dessert spiste vi sjokoladefondant og creme brule, jeg drakk te (det rimte, haha). anbefaler virkelig the church, så fint der!!!!

vi gikk omsider tilbake til hotellet, over hovedbroen og fikk sett byen i mørket. mye finere by night etter min mening, alt for mye turister og narkiser ute på dagtid.


gata vår!

 

skulle gjernet skrevet om dagen i dag, men det gåkke. straks fri for strøm på laptopen, og jeg gidder IKKE å sitte på badet med pcen på fanget. såe, hasta til i morgon.

 

#dublin

 

19.08.2014, 23:47 · reisereportasje · (0)

Skriv en kommentar


mitt navn er julie amundsen, og jeg skriver bloggen heymoon.blogg.no.
jeg er 20 år, studerer engelsk og statsvitenskap og bor i bodø sammen med pinnen i mitt liv (pål) og katten vår wilma.


hits