fine øyeblikk fra berlin; en reisereportasje - del 3

13:49, 05.06.2014 i reisereportasje

jeg tror denne dagen er den som ble minst dokumentert av alle dagene. vi stod opp, tok banen til Schloss-Strassen-Center, og prøvde å finne en bra frokostplass. lettere sagt enn gjort, om jeg får si det selv (høhø). etter mye trasking fant vi en starbucks som fikk duge. jeg spiste baguett med ost og skinke, og pål noe egg+bacon-greier. drakk selvfølgelig mangosmoothie! (kjenner at jeg savner den nå. det eeeer så varmt her). etter frokosten gikk vi på PRIMARK, oh my god, my love of all. handla som en gærning i en time, så var pål lei..... betalte, så tok vi banen tilbake til hotellet hvis vi slang fra oss de sekstusen handleposene.etter en liten hvil på hotellet (dette var forresten dagen jeg fikk vannblemme) gikk vi til KaDeWe. shoppingmekka!!!! jeg hadde lista klar, fire leppestifter, strenet bort til dior og chanel og YSL og alle sammen. fikk bare tak i to av fire, for de to siste hadde gått ut av produksjon! :((( ble supertrist, men fikk brukt penger allikevel. etter dette beveget vi oss oppover i etasjene, og fant iittala og le creuset og masse fint i kjøkkenavdelingen. slo av en prat med hun som i iittala, og fortalte jeg solgte iittala hjemme. vi lo en falsk latter slik vi butikkansatte gjør til andre butikkansatte, også gikk vi til delikatesseavdelingen.


her brukte pål helt sinnsykt lang tid og tenkte ikke på kjæresten sin som var sulten og sliten. vi gikk, og gikk, og gikk, og gikk, og gikk enda litt til. jeg fant meg dritdyr sjokkis (charbonnel et walker <3) og pål kjøpte seg ingefærsjokkis pluss litt sjokoladegaver, og godisgaver til familien. videre var vi dødssultne og fant oss en pub/spiseplass inne på delikatesseavdelingen på KaDeWe. Currywurst og øl til lunsj, check!

snodig, men godt. (og seff sitter pål med mobilen hånda...). hveteøl er forresten veldig godt! anbefales veldig.

og det var alle bildene jeg tok den dagen. ekke det sjukt?...(pål tok et av meg og knut, kommer nå)


tada.

denne kvelden spiste vi på en biffrestaurant. pål var meget fornøyd med maten, jeg var.. litt fornøyd. er ikke noen biffperson, så bestilte burger, og ble superskuffa da jeg så at de hadde KJØPEBRØD med sånne ekle lyse sesamfrø på. yuk.....

 

guri for en dårlig reisereportasje, men man tar liksom ikke bilder når man shopper.... desverre...

 

05.06.2014, 13:49 · reisereportasje · (0)

Skriv en kommentar


mitt navn er julie amundsen, og jeg skriver bloggen heymoon.blogg.no.
jeg er 20 år, studerer engelsk og statsvitenskap og bor i bodø sammen med pinnen i mitt liv (pål) og katten vår wilma.


hits