lengter til... york?

01:29, 05.02.2014 i reisereportasje

natt til onsdag. jeg er enda våken, for jeg er overhodet ikke trøtt. ikke et sekund. tidligere i kveld kunne jeg glatt ha sovnet, men lot være. varfør?! nå sitter jeg heller våken og drømmer om london, og plutselig snek york seg inn i tankene mine. jeg vil til york igjen!?

Jeg var i York med resten av British Studies-klassen i mars 2013, og det må være den fineste studieturen noensinne. For en nydeig by! Og det ble bare ekstra sjarmerende at alle hadde regnet med vår og plussgrader. Realiteten var en helt annen... Det sluddet og blåste, vi hadde 2-3 grader de første dagene. Et under at ingen av oss ble dødssyke, det må jeg si. Vi bodde på studenthybler, og noen på B&B's. Er glad jeg bodde på sånn studenthybel, for da slapp vi å ta taxi til universitetet, og fikk oss en gåtur om morgenen (som om vi ikke gikk nok ellers).

Utsikten fra rommet mitt. Se for dere skuffelsen da jeg dro fra gardinene om morgenen... snø!?

Studieturen handlet ikke så mye om skole som jeg trodde, og vi var veldig frie til å gjøre det vi ville. De fleste drakk seg kjempefulle hele tiden, men jeg, Ingunn og June gadd liksom ikke det helt. De første kveldene var vi på hvert vårt rom og prøvde vel egentlig bare å innse at nå bodde vi i York. Vi bodde jo der. Er helt sykt å tenke tilbake på. For en fin by!!


Vi brukte mye tid på å traske rundt om kring, for York er en sånn typisk traskeby. Det var så svinkaldt noen ganger at vi gikk inn i den nærmeste butikken vi fant, og der brukte vi seff penger. Iallefall jeg.Videre gjorde vi vel det man skal i York. Gå rundt, se på fine ting, drikke te, shoppe, drikke øl, spise ute, gå på skolen; leve livet. Jeg vil til York igjen.


05.02.2014, 01:29 · reisereportasje · (1)

Linn

10.02.2014 kl.02:39

Jeg tar hvertfall GJERNE turen til York igjen. Fineste plassen <3

Skriv en kommentar


mitt navn er julie amundsen, og jeg skriver bloggen heymoon.blogg.no.
jeg er 20 år, studerer engelsk og statsvitenskap og bor i bodø sammen med pinnen i mitt liv (pål) og katten vår wilma.


hits