beretninger fra london; en reisereportasje - del 3

00:12, 29.12.2013 i reisereportasje

onsdag

vi skulle egentlig tidlig opp, men slik går det jo aldri når vi er på tur. dro rett bort til tate modern når vi endelig kom oss opp, og kikket på all den utrolig stygge kunsten som var der. pål påstod at det var en bra restaurant som serverte bra frokost i øverste etasje, men det var det ikke. vi gikk trappene opp, og jeg hadde vondt i beina, så pål fikk litt kjeft da vi måtte snu. frokosten ble inntatt i første etasje, jeg spiste gulrotsuppe og pål spiste burger.

meget engasjert

Frokost klokken tolv er jo vel og bra, og med mette mager satte vi kursen mot London Bridge tubestasjon. Derifra tubet vi til Kensington High Street, vi skulle på... damdidam... Science Museum! Tok ikke så mange bilder her, fordi vi var alt for opptatt med å gjøre ting. Det er det morsomte i verden, å kunne gjøre morsomme ting. Så der gikk vi da, og stod i kø bak alle ungene, og ville gjøre scienceting selv. Morosamt.

Hahahaa, Pål som daaaaame.

Vi var der veeeldig lenge, så vi måtte nesten haste avgårde for å få med oss High Tea, noe som var Påls første gang. Vi drakk te på The Rembrant som ligger 5 minutter unna Museumsstrøket i Kensington, veldig pen og fasjonabel plass, og teen var mongodyr! Men hva gjør man ikke for å få den gode følelsen? Pål var ikke overimponert, og jeg må si jeg syns både maten og teen var bedre på Betty's Tea rooms i York.

Videre dro vi hjem igjen, dusjet og fikset oss. Vi var begge dødsslitne, så enden på visa var at vi ble liggende og glo på en dårlig komedie, og Pål gikk ned på Tesco og kjøpte ferdigsmurte sandwicher, salat, potetgull og appelsinjuice, og vi grisa masse i senga, før vi sovna dødsfort. Man kan si hva man vil altså, men London er en stor by, og det er masse trasking. Elsker det, men fyttigraisen man blir sliten i beina, spesielt om man ikke har skikkelige sko!

 

 

29.12.2013, 00:12 · reisereportasje · (0)

Skriv en kommentar


mitt navn er julie amundsen, og jeg skriver bloggen heymoon.blogg.no.
jeg er 20 år, studerer engelsk og statsvitenskap og bor i bodø sammen med pinnen i mitt liv (pål) og katten vår wilma.


hits