beretninger fra london; en reisereportasje - del 2

12:41, 12.11.2013 i reisereportasje

tirsdag

det var egentlig meningen at vi skulle tidlig opp og komme oss avgårde, men ting blir aldri som planlagt. senga på CitizenM er så jævlig god, og vekkesystemet er alt for soft, så vi snorka videre til klokka ble nesten ti.hvordan kan man IKKE sove lenge her liksom.

bare for å få bildene av hotellet postet, så gjør jeg det nå;


(takk til pål som er sengeliggende modell på begge bilder)

da jeg endelig kom meg ut av senga labbet jeg bort til Leon og kjøpte frokost til oss. Frokosten spiste vi i senga på hotellet, og pål grisa baconmuffin i senga og det så ut som noe... ja. etter frokosten kom vi oss faktisk helt ut av hotellet, og satte kursen mot tubestasjonen. vi tok tuben til wembley park (tok sånn ...30 min) og derifra gikk vi mot dagens første mål; london outlet!


woaah, var ikke lett å overse hvor vi skulle hen altså. ikke bare var alt av kanter tapetsert i london outlets farger, men stadionen var jo også ganske stor så vi så liksom hvor vi skulle. outleten var ikke heeelt ferdig, så det var ikke sånn kjempemange butikker der. vi var innom nike, asics, adidas, M&S og noen andre småbutikker. H&M outleten sugde, mildt sagt, så der trenger man ikke gå inn engang. fikk kjøpt meg joggesko, og pål kjøpte seg fjelljoggesko (er det noe som heter det?). var jo sinnsykt billig der, så vi betalte bare sånn 450 kroner per par med sko. digg!!!!

mine er de grå, også har pål kjøpt seg oransje.

etter at vi så oss ferdig på outleten tubet vi tilbake til byen, og gikk av på bond street. der fant vi aller først boots apotek, der jeg kjøpte nytt lager med gnagsårplaster og en ny og veldig fin dior-leppestift. mens vi var der ble hun diordama skikkelig starstrucked, for en av medlemmene i sugababes stod rett bak oss. jeg snudde meg og sa at jeg ante ikke hvem det var, og diordama måpte så mye at den lyserosa leppestiften hennes nesten traff den blå øyenskyggen. så sjokkert (do you have music in norway?). 

måtte prøve den også (bildene er fra da vi kom tilbake til hotellet)etter den dyre handleturen hos boots gikk vi til disneybutikken, aka himmelen. herregud for en fin butikk. gikk lenge rundt og bare tittet, og plutselig peker pål på stuffs fra the nightmare before christmas!! (for de som har fult bloggen en stund vet de at i 2009 så jeg denne filmen ca 4 ganger i uka). jeg kjøpte julekuler fra 2013 kolleksjonen, og bare "wiii!!!".


vi måtte ha noe lunsj, og jeg hadde på forhånd bestemt meg for at jeg ville spise på meat liquor siden vi ikke fikk gjort det sist vi var i london, for da var det kjempefullt der. denne gangen var vi der rett etter lunsjtid, så det var god plass til oss. for en fancy restaurant, og så herlig rustikt! jeg bestilte en burger med blåmuggost og bacon, og deepfried pickles på siden. pål kjøpte seg en hippoburger med fries. herreGUD det var godt. det mest fancye med dette var at vi spiste med hendene. hele plassen er skikkelig mørk og litt skummel, også spilles det høy musikk. følte oss skikkelig kule som fant denne plassen helt av oss selv. (dagens episode av pål tror; jeg tror restauranten ligger opp her. men så gjorde den ikke det)

rart og godt

etter maten var fortært ruslet vi opp til primark der jeg handlet meg et par kjoler, for jeg måtte ha en ny og fin en siden vi skulle på date på kvelden. tirsdagen var jo 5.november, og da hadde vi vært kjærester i 2 år og 3 mnd, det måtte jo feires! jeg hadde planlagt en super datenight, og hadde klart å holde alt hemmelig for han. jeg hadde bestilt en sofa på the aubin cinema, og vi skulle se thor ; the dark world. jeg måtte lyve i en månede før vi dro, og si at jeg ikke ville se den filmen, sånn at pål ikke skulle kjøpe billetter til den. det gikk heeeelt fint! vi tok tuben til canada waters og byttet til overground der. tok overgrounden til shoreditch, og der startet moroa.

før vi skulle på kino måtte vi spise igjen, og alt var enten fullt eller shabby, så vi endte opp på curry capital. hahaha, les omtalene på tripadvisor, seriøst. dårligste restauranten jeg noensinne har vært borti. spiste fort som fy, og gikk til kinoen. der kjøpte vi øl og popcorn og fant sofaen vår. for en kul film!!! også fikk vi sussa masse, masse.

meget vellykket kveld! avsluttet med dødsvonde føtter og ny episode av pål tror; tror ikke det er så langt til den andre tuben, altså

12.11.2013, 12:41 · reisereportasje · (0)

Skriv en kommentar


mitt navn er julie amundsen, og jeg skriver bloggen heymoon.blogg.no.
jeg er 20 år, studerer engelsk og statsvitenskap og bor i bodø sammen med pinnen i mitt liv (pål) og katten vår wilma.


hits